Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Monday, February 1, 2010

    Jalan2 Cari Pasal

    Tarikh hari ini, 1hb Februari, 2010, aku banyak betul cari pasal dengan orang lain, betul la, aku x larat nk bertopeng setiap hari, sekali aku cari pasal, semua topeng orang lain terbuka, padahal topeng itu dah siap gam pada muka masing2, aku tahu topeng aku banyak ade koyak nyer, tapi aku cukup (betul ker) menjahit atau menampal topeng itu, tapi orang masih nampak koyakan topeng itu, entahlah, aku nie terlalu berlembut sangat orang lain ataupun aku memang tak sedar benda itu terlalu banyak bersarang kat sini, kalu bab cari pasal nie, hati aku betul2 keras (sebetulnya ia lembik, kene potong, tumbuh balik), akan tetapi kepala otak aku pasti mengalami seksa paling kuat, even Prof X (ala cerita X-Men itu) tak boleh baca dalam pale otak aku, heheheh, memang betul sekarang nie aku betul2 cari pasal dengan manusia di sekeliling aku, tak kisah dia sblah aku ker, ataupun kat kamapung aku, even saper2 yang kenal aku, jiwa aku betul2 merana (macam tajuk lagu jer), perlu kah aku menghadapi itu semua, sepatutnya bulan nie memberi kegembiraan kepada aku tapi aku langsung tak merasa apa2 pun, pedih sangat2, otak aku sentiasa berfikir tapi tak melaksana pun apa aku fikirkan, betul la, cipta masalah lebih senang daripada selesaikan masalah kan, entah lah, aku sendiri tak tahu, kadang2 aku betul bosan apa terjadi sekarang, apa2 pun hidup mesti diteruskan..

    p/s : aku menunggu komen yang ke 10, sekiranya tak mencapai angka ke 10, saya tutup blog saya....

    post signature

    2 komen...:

    sahromnasrudin said...

    huuuhuhuh..relax la, bro..jgn kecoh2 plak...jgn la tensen2 plak..klu tensen, lepak kuala selangor tgk kunang2 lg syok tau..tak pun , lepak jusco bukitr tinggi layan wayang pun ok gak..

    nadiah said...

    salam kenal ....nah xpax...