Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Sunday, February 26, 2012

    Cuci Mata Kat Motherhood Expo 2012

    Aku betul-betul lama tak update blog. Ada dalam 5 bulan kot. Takperlah. Semalam aku pergi Motherhood Expo 2012 kat KLCC. Sebenarnya aku tak rancang nak pergi pun tapi my sis ade call aku tanya aku pergi tak expo itu (sebenarnya aku tak tahu ada expo pun, hehehe), aku ambil keputusan pergi jer, lagipun my wife nak cari botol susu brand AVENT dia la untuk my baby la.


    Aku gerak dari Kuala Selangor dalam pukul 10 pg, itu pun sarapan jap dan "main-main" jap kat situ (sempat lagi). Aku lalu ikut LATAR dan sampai dalam setengah jam kemudian (laju giler). Sampai2 jer, orang dah mula ramai. Aku apa lagi cari barang la. Antara "hasil tangkapan" aku dan isteri adalah :-

    1.  Autumnz - Electric Steam Steriliser + Home & Car Warmer Combo (my sis punye)
    2. PHILIPS AVENT Starter Set (my wife punye)
    3. PURREN Wet wipes (borong la)
    4.  LOVELYWORLD DIAPER (nak try jer)

    Sebelum itu, layan gambar yer.....





    Cuba Teka Siapa Dia



    Itu ajer aku nak update jer, next time aku sempat update cerita lain pulak