Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Saturday, March 28, 2009

    putih + ungu = kelajuan


    Kepenatan aku ibarat ERL bergerak laju tiba-tiba saje berhenti di stesen mengambil penumpang. Waduh, bulan ini terlalu menyeksa diriku masih belum habis kepenatan. Tetapi fikiran aku terasa fokus pada sesuatu yang pasti memberi manfaat kepada diri ku nie. Aku penat + letih memikirkan perkara lain sangat menyusahkan diri aku nie. Kesihatan aku pun kurang konsisten sejak akhir-akhir nie. Mungkin aku perlu bercuti bersama family and orang tersayang. Who? Adalah...Bulan ini jugak banyak mencatat peristiwa yang lepas berlaku dan bakal berlaku. My best friend, Piyan dah kahwin pun, Apis & Yanie plak bakal jadi ibu & bapa, mungkin next month due day ye, Fiza & Zaidi pun tunggu masa jugak, hehehe, saper lagi, Saejah plak dah jd mak buyung (jangan mare), bilang orang memang x abis ye, oklah, diriku jangan citer plak, x best citer ye, smile always

    Monday, March 23, 2009

    life so busy

    gambar nie aku snap my K770i (dah hancur pun my phone pun), lepas penat round2 kat bandaraya kuala lumpur, lepak jap kat putra-lrt a.k.a rapid kl, huhuhu, mmg berebut-2 org kuo-masuk dalam tren 2, seolah-2 masa sgt benci kat kitaorg nie, just reminder ok, so nie 1st entry in my blog, jd warga blogger nie, mungkin selalu baca blog orang lain, my brother-in-law (http://muzzoshah.blogspot.com/) nie promote skit, jgn mare my bro, kawan aku sorang nie (http://noma-nix.blogspot.com/), ramai lagi blogger aku kenal(2 pun atas nasib),hehehe, cuma kita mahu, just pendapat,ok!