Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Thursday, February 11, 2010

    :: Happy and Happy ::


    Hari ini aku ditugaskan oleh bos untuk menjadi pencatit minit Mesyuarat MPPP, aku betul2 teruja + penat, why? Sejak semalam, aku cuba siapkan bahan2 untuk mesyuarat hari ini, akhirnya diterima dan disahkan, kira ok 2, aku dah letih sangat, + plak mood nak balik kampung nie, tetapi nya ada sebahagian kecil belum dihantar kepada pihak atasan, aku cuba selesaikan untuk esok, hm ESOK sepatutnya aku pi Shah Alam untuk menerima lawatan kerja TKP agensi aku, sebagai second bos wajib pergi nie, wei kira point jgk nie, aku dah kira2 dalam kepala otak aku, nak pakai baju Melayu kaler aper, and then pas solat Jumaat terus naik komuter ke Tg Malim, pas 2 aku habaq kat bos pasal "autograph" untuk ESOK, bos bagi arahan, "En. K, esok awak jaga ofis, sekali autograph tau", pas 2 abis angan2 aku, hehehe, kemudian aku buat plan baru, last2 aku mintak member antar aku terus ke KHAR petang esok, kemudian aku SMS kat puteri kiut, bagitahu perubahan plan, selesai satu masalah, ESOK jugak aku kirim surat2 penting ke Shah Alam, thank you En Rasik...So malam ESOK aku balik kampung naik bas dengan orang yang aku sayang, Na !!!

    p/s : Kenapa aku happy sangat balik kali nie? nak tahu, tunggu next entry....
    post signature

    2 komen...:

    sahromnasrudin said...

    tahniah, bro...hang lik kampong utk dinikahkan dgn yg tersayang kan..oohh ya, sape Pengerusi MPPP hang..YB Noriah Kasnon erk?..apepun, bersamalah kita membasmi miskin tegar erk...

    Aanis said...

    npe eppy?
    cptlah update blog....