Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Tuesday, February 2, 2010

    :: Cari Pasal version 2.0 ::

    Dalam pukul 9.25 pagi tadi, akhirnya kereta Myvi kesayangan aku tak comel doh, terlibat kemalangan , salah sebuah Myvi aku, oh TIDAK, tak comel kereta aku nie, teruk jugak bagi aku (tapi orang lain kata tak teruk), yang bagusnya aku langsung tiada rasa terkejut, mungkin 'mind blank' ada la, so aku dah buat report dan diambil keterangan di balai polis yang berhampiran, aku pusing balik ke Sungai Besar, mood pagi tadi mau pi meeting ilang terus, terima kasih kepada Nordin, Wak Toi dan Fauzee sebab teman aku kat Balai tadi, ye la berlanggar dengan kereta Cina, memang payah, pasti kene himpit dengan tauke2 bengkel, mujurlah kawan2 backup tadi, apa2 pun aku sihat, tiada cedera, tapi kereta aku la, kene antar bengkel, claim insuran lagi, minggu depan mau balik kampung, ok lah itu cerita aku yang x berapa elok untuk sekian hari nie...

    sejurus selepas kemalangan

    Myviku tak comel doh

    kemek kereta aku

    post signature

    2 komen...:

    sahromnasrudin said...

    bro, teruk gak krete kau tue..sib bek bumper tak jatuh..klu wira, dh lame jatuh tue beb..xpe, claim insurans belah cina tue la..ncb kau tak ilang nnti..bro, tikar sport rim 16 inci la..area klang byk murah..

    Aanis said...

    sygnyer.......