Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Tuesday, February 9, 2010

    :: Why I Like It Longer ::

    Hari ini aku ade kelapangan masa membaca blog jiran, salah satunya entri mengenai "Why I Like It Longer", terlalu banyak entri ini di dalam blog jiran2, rupanya contest untuk glitterati Nuffnangers, hadiahnya LG Chocolate, kira banyak bagus itu, kemudian aku pi jenguk Nuffnang blog tulis pasal contest ini, diaorang kata entri Bahasa Melayu pun boleh masuk, tak semestinya dalam English, aku just memcuba nasib, aku x berapa minat untuk mendapat hadiah itu, cuma 1 idea untuk entri kali ini.

    Di sini aku pilih satu perkataan "Panjang", dulu2 time kecil kite panggil orang tinggi "Panjang" kan, bila aku lihat photo kat Nuffnang blog, situ tulis "the Supermodel of Phone", senang citer panggil telefon panjang la, lagi2 namanya "Chocolate", macam bar Chocolate, hehehe, jadi aku gabungkan perkataannya "Panjang macam Chocolate".

    Akhirnya....

    Kenapa Aku Suka Ia Panjang atau Tinggi?

    post signature

    0 komen...: