Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Thursday, March 4, 2010

    :: Mencari Kuching ::


    samada aku mencari yang nie

    ATAU

     mencari yang nie jugak

    Sebenarnya, pada malam ini, aku berangkat pergi Kuching, wow Kuching, WOW KUCHING, giler nyer aku sampai sebut 3 kali sebut KUCHING. Aku nak bagitahu satu rahsia, aku tak pernah naik kapal terbang (aku ingat pi umrah atau haji baru naik kapal terbang), aku takut sangat, risau jugak aku, tapi aku sungguh teruja, kenapa? ye la, first time naik "belon", pas 2 pi seberang laut (Penang pun x pernah sampai pun), kemudian pergi atas tiket ofis (gembira), tapi dalam poket hampir kosong. Aku malas citer banyak2 pun, mungkin next entry aku upload dan citer banyak2...
    post signature

    2 komen...:

    sahromnasrudin said...

    bro, jgn lupe bawak gambir tau...leh kirim aku secemput dua heheheh...apepun, hang jgn lupe pe waterfront..marbeles tempat tue tau..

    ・†‡☆ 【cAmMy】 ☆‡†・ said...

    nampak macam seronok sangat!!!