Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Tuesday, March 9, 2010

    :: Kuching, I'm Coming ::

    Sepertimana entri sebelum ini, aku nk share kisah aku pergi Kuching pada 05-07 Mac yang lepas, memang seronok + perabis duit, bak kata pemandu pelancong kami (Mr. Ten), "duit bukan untuk disimpan tapi untuk dibelanjakan" (dalam slang Sarawak), tapi nk citer mmg x larat, so layan gambar and story about my holiday in Kuching..


    OMG, kaunter masih tutup lagi, hahaha, ye la, kami bertolak dari Sg Besar tepat jam 12.00 tghmlm, so sampai di LCCT dalam pukul 3 pagi, fight jam 7.35 pagi, nk check-in masuk kul 5.30 pagi, wow, so antara aktivitinya, tido dan tido dan tido, aku plak merayap la kat LCCT nie, last2 parking kat food court kat c2...

    terang2 tulis, "go holiday"

    Jadi dah sampai Kuching, perut dah lapar, so pekene mee Sarawak la, Mr Ten bawa kami pi cafe ala kopitiam style la, makanan blh la tahan, dah makan namanya..

    mcm pedas bunyinya

    sarapan aku : susu tarik + roti kahwin...

    Kemudian kami dibawa pusing2 bandaraya Kuching, banyak tempat menarik jgk kat sini, so aku shoot mana yang sempat, apa2 pun layan jer....

     Kuching South City Hall


    Kucing


     entah jalan mana aku ambil nie...

    jumpa kucing lagi...

    BATA everywhere....

    jumpa kucing lagi....




    DUN Sarawak

    tarak larat nak upload gambar....sambung nanti plak......




    1 komen...:

    sahromnasrudin said...

    bro, pic waterfront xde ke??