Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Wednesday, March 24, 2010

    :: sebenarnyer x de idea nie ::

    aku dah jarang2 nk blog walker dan update blog, nk kata sibuk pun tak tapinya pemalas nk buka blog nie, 

    dalam 2, 3 minggu aku agak sibuk menguruskan kereta aku yang tersadai di bengkel, nasib baik boleh claim insuran tapi aku nk guna keretaku cepat, last2 semua dah siap, kene RM 13++, terbang lagi duit, bye2, pas 2 aku nk sambung insuran dan roadtax, last2 sangkut saman polis dan JPJ, terbang plak RM 3++, campur byr insuran dan roadtax 2 adelah RM 10++, byk giler terbang duitnyer, tapi aku hairan mcm mana aku blh cari duit 2, (aku tak merompak mana2 ok), tapi takper perkara dah lepas, 

    pas 2 aku sibuk dengan kerja aku semasa, bajak + kapur, penatnyer, 2 tak campur lagi yang berkaitan MP3, peruntukan baru confirm tapi keje terus jalan, tak psl2 aku kene marah oleh pihak atasan, tapi aku dah gerak kerjanya tapi % kerja kurang memuaskan, aku perlu siap keje tersebut sebelum mesyuarat MP3 yang akan datang,

    kemudian my sister tengah sakit sekarang nie, aku pun risau jgk cuma aku jarang call kakak aku, tapi aku tahu keadaan dia mcm mana, mungkin dalam next week aku nak bercuti nak balik kampung, menjenguk keadaaan kakak aku, itulah langkah terbaik untuk aku...

    sekarang aku tengah pening memikirkan perkara yang akan datang...

    post signature

    2 komen...:

    sahromnasrudin said...

    bro..pengerusi MPPP ko banyak karenah ke tak?

    Rifqah said...

    kakak sakit pe?? pi la cuti balik kg.. jgn tangguh2.. takut x sempat..