Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Wednesday, October 28, 2009

    :: WHAT ??? PM mau datang tempat kita ini, OH NO !!! ::

    Khabar2 angin ini dah lama aku dengar, cuma hari nie aku dengar dgn sahih yer, so be ready utk apa sahaja yang bakal berlaku, aku bukan apa sahaja, teruja jauh sekali, kenapa? entah lah, tapi aku memang seronok bt keje mcm nie, hehehe, so petang tadi team from Putrajaya telah turun ke sini, meninjau (mcm nk berperang jer) tapak or padang (ye ke), dan melihat suasana tempat di sini, tarikh dah ditentukan, hanya 2 week daripada sekarang, esok dan lusa penuh meeting, taklimat dan aper sahaja berkaitannya, aku sendiri pun pening, hehehe, tapi my bos will attend this meeting (jahatnya aku).....



    post signature

    0 komen...: