Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Tuesday, October 13, 2009

    :: entah lah ::

    Hari nie sepatutnya aku pergi shah alam, ade sambutan Hari Kualiti & sambutan hari raya LPP Negeri, semalam mcm semangat jer nk pergi, bangun pagi td, hilang mood se, lgpun bj melayu aku belum basuh lagi, hehehe, so aku pergi kerja mcm biasa, kat ofis semua pegawai pergi (termasuk my bos), so aku bt aper2 patut ari nie, aku menyiapkan minit mesyuarat biro (sepatutnya sebelum raya dah siap pun, 3 hari), nasib baik maklumat cukup, sambil 2 aku cuba prepare dokumen2 untuk semakan org2 audit negara, sepatutnya ari nie, tp pegawai kat negeri mintak tangguh, aku follow jer, kiranya ofis aku nie tempat terakhir untuk membuat pemeriksaan tersebut, harap2 lepas tanpa menghadapi masalah besar, syok2 buat 2 semua, perut aku berbunyi, aper lg, pi kedai pi makan, biler nk bayar, raba2 my poket, oh my god, my wallet tertinggal kat umah, nasib baik tauke kedai kenal aku, so aku balik umah, search and rescue my wallet, rupanya duk bawah bantal aku, ish teruk benornya aku, balik ofis (opps singgah kedai 2 dulu, bayar tau), sambung kerja sambil upload gambar kat mukabuku jap, penat nya, aku nak berehat sebentar dengan Kit-Kat...

    post signature

    1 komen...:

    sahromnasrudin said...

    lor, nape tak pi makan free..rugi tue beb..apepun, klu audiit mai, mmg haru biru dibuatnya beb..mmg kje diorng cari salah kiter..redha jer la..tak pi jamuan raya YB Dato' Seri Noh ke?