Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Thursday, October 1, 2009

    :: suasana yg kurang selesa ::

    Aku terasa kurang selesa sgt ari nie,bt keje mcm krg puas ati,walaupun due date utk kmk dan audit negara dah dkt,aku kurang terasa 'kepanasan' perkara itu,aku rs aku nie syok diri bt keje,meja aku agak b'sepah-sepah,penuh fail,kertas2,surat dan brg aku,aku sdri jd pening,nk cr pen sebtg pun x jumpa atas meja 2,teruk bonar aku,perasaan aku agak b'campur2,mcm sirap + teh,ade sdp ker,kmk plak,presentation blm siap suku pun,no input no idea,audit negara plak,dah srh prepare aper patut,tp mcm x lengkap je,skrg nie aku b'sembunyi di suatu tempat (tp sempat lg update blog via handphone),so sampai sini jari aku menekan keypad hp...

    0 komen...: