Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Wednesday, October 21, 2009

    :: fall in love again and KMK ::

    setelah satu hari satu malam, akhirnya sampai jugak aku ke umah bujang aku kat sabak bernam nie, penat x terkira, boleh lelap jap kat petronas tg karang, siap ade awek petronas tlg ketuk tingkap kete aku...
    ok2 abaikan citer itu, pagi td punya malas nk bangun pi kerja, oleh kerana memikirkan KMK yang masih belum siap lag, aku gagahkan jugak....
    pas 2, aku siap pesan kat anak buah aku, JANGAN TRANFER CALL KE BILIK AKU HARI NIE, AKU BUSY KMK, yela 2, sempat lagi update blog 2....
    my phone berbunyi (sebenarnya bunyi vibrator my phone), aku mcm malas jer nk angkat, tiba2 dengar suara di sana, hati aku berbunga-bunga, oh no i fall in love again with her, ingat nk marah dia jap, tapi dia mulai pesan 2, pesan nie, semangat nk siapkan KMK kian membara, more MAX...
    so, aper lagi jom tido jap....
    KMK....

    post signature

    1 komen...:

    sahromnasrudin said...

    bro, KMK tue msti Kumpulan Meningkatkan Mutu Kerja kan..klu tak silap aku la..petronas Tanjong Karang tue mmg marbeles..selain stesyennya mmg besar, yg lain pun bole than..apepun, Gud Luck la klu ko kne present utk KMK