Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Friday, April 3, 2009

    tension


    wow, aku tension, bukan aper sgt, pc aku nie 2,3 kali dah format dan reinstall windows xp, dah tu pc ofis plak, last2 aku just install benda2 penting je, tapi mmg betul pun, ade gangguan kat network sampai sistem primari kat ofis hampir x berfungsi langsung, aku lagi la, pg2 masuk ofis, msti buka internet, check my email and bc aper patut, bulan lepas mmg btl2 penat, sentiasa bergerak, kalu check my punch card, blh bilang berapa hari aku bekerja di ofis, first week aku bercadang nk bercuti sbb si piyan kawan baik aku nk bernikah pd minggu 2, tapi x jadi sbb my bos nk buat meeting pasal bajet, so cuti weekend 2 jugak aku lari balik trg jap, angkut my sister jap kat putrajaya and tido kat umah my sister kat kuatan, second week plak aku naik genting jap, ade seminar and AGM for my kesatuan kerja, sempat jugak naik cable car petang 2 jap sebelum balik, hehehe, ingat pas 2 aku nk tumpu pasal kerja plak, and minggu 3rd plak, aku di suruh plak pi bengkel kat langkawi plak, mcm pakej percutian plak, 4 hari 3 malam kat area pantai cenang, tapi paling menyedihkan aku, aku kene masuk hospital sekejap gara2 serangan sakit perut teramat sangat, mcm orang tua plak aku, hehehe, cian my roomate, tolong aku malam 2, sori tau, tapi sempat jugak pi shopping jap, beli coklat la, perabis hampir RM 200, mujurlah dah masuk gaji, kalu x, bulan nie aku makan megi jer la, pas and this week aku pi port dickson, pembentangan bajet for next year, sempat jugak tanjung tuan, melaka (or negeri sembilan), aku sendiri x tahu pun, bulan nie plak, aku nk kejar due date for tuntutan2 pembajak nie kat kawasan aku nie, so cable is unplugged pun, aku nk pulang rumah, nk memanja diri kat atas katil, hehehe

    0 komen...: