Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Friday, April 24, 2009

    minggu yang penuh dugaan


    aku sangat penat pada minggu nie....2 hari pertama dipenuhi oleh meeting dengan pengarah dan timbalan ketua pengarah...biasalah jd tuan rumah bagi meeting, kene tunjuk skit cara menerima tetamu dengan baik...tapi aku lega para tetamu yang menghadiri meeting berpuas hati di atas layanan baik drpd pihak tuan rumah (mcm nk menerima menantu jer)... hehehe..pas 2 aku mulai sibuk keje asal aku, menyemak, semak, semakan dan aper saje berkenaan dengan perkataan 'SEMAK' , aku pun sampai tahap naik angin jugak sekiranya perkara 2 jd x betul...siap blh bergaduh dgn anak buah and supplier...makan pun x menentu pasal keje nie....tapi ok jgk aku berjumpa balik rakan2 lama dalam menyelesaikan masalah nie....bergurau-senda pada tahap berpatutan...aku ingat nk berehat btl2 dalam bulan depan... nk bercuti pi mkn angin, 2 pun kl keje aku dpt siap awl pd tarikh nya...

    next week aku btl mengejar masa yang selalu tinggal kn aku, tapi mcm maner pun aku nk baca novel yang aku beli pada minggu lepas...yer la duit x de pun, sanggup aku beratur di kalangan gadis2 (makcik2 pun ada) membayar utk novel kegemaran aku...nti aku review novel nti...my sis selalu membebel kat aku pasal aku beli novel...saper suruh ajak aku pi pesta buku antarabangsa kat kuala lumpur 2....hehehe....dia pun lebih kurang sama dengan aku, beza aku satu beg, dia 3 beg, hehehe, jangan marah my sis...

    minggu nie jugak sempat jugak aku berjalan2 dalam laman sesawang nie...bc blog orang lain...yang paling menarik sekali...blog anita aruszi...nie pasal kawan aku suruh cr novel dia kat book fair yang lepas...last2 aku jumpa blog dia...mcm2 dia menulis dan beri pendapat...aku jugak terpikir jugak...nti aku habaq tau....

    so, esok dah hujung minggu, ade jom heboh berhampiran kawasan kejiranan aku, ingat nk pergi...tapi rumah aku bersepah2, mcm tongkang pecah....tgk dulu...kene check jadual aku dalam 2 hari nie....

    >>>KEWON>>>


    0 komen...: