Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Monday, April 13, 2009

    nk join atau tak ???

    blog nie aku terjumpa masa layari sesawang nie, tengah serabut nk siapkan note for my bos, dia esok nk pi putrajaya, ade pertemuan dengan dato' k.s.u plak, aduh, data dah ada tapi cuma update je, lupakan pasal 2, nie ade contest menarik and entry yang menarik minat aku, x nk cakap banyak la, korang baca sendiri, kira promote nie...
    BeliBuy
    Syarat2 contest di Blog BeliBuy
    - Perlu menjadi Follower di Blog BeliBuy ini.
    Dah tamat contest nie if xnk jd follower pun xpe.. xde paksaan pun he...23x (make sure if nk remove lepas keputusan di umumkan la ek

    - Perlu menampal banner mengenai contest ini di blog anda

    Anda boleh mengopy coding untuk banner di dalam box di atas dan paste di blog anda. Saiz Banner adalah 350 x200

    Jika boleh buat la entry mengenai contest ini. Kot2 dari entry anda leh menaikkan perluang anda memenangi contest ini.
    - Anda perlu mengomen di beberapa entry terpilih (entry tersenarai di bawah sekali)
    if nk komen di entry yg xterpilih pun xpe... xsalah pun..cuma xkan diambil kira je la kan. komen yang anda berikan boleh menaikkan perluang anda memenangi contest ini. mereka yang meninggalkn komen berbau spam.. secara automatiknya aku merajinkan diri menyingkirkan korang
    - Untuk pengetahuan anda contest yang akan dibuat adalah base on luck korang. if dah mmg luck korang. xleh nk tolong pe2 la ek...

    luck korang cam mana ek??
    - semua ini mainan Gmail ek
    - Setiap kali anda mengomen pasti nama anda akan tersenarai dalam gmail aku
    - yang dilihat adalah no disebelah nama korang (nk faham klik gambar kat atas nie)
    - lagi tinggi no pada nama anda makin tgi perluang untuk anda memenangi hadiah
    - pe2 pun it depand on luck
    - Hadiah terhad hanya pada yang lucky
    - Nama Blogger terbanyak muncul dalam Gmail aku
    - Nama Blogger terbanyak memiliki No di sebelah namanya
    - Komen yang menarik (the best of the best and terbanyak)

    Sorang blogger layak menerima satu hadiah sahaja. If di dapati ada blogger yang sama mengunakan id yang berbeza.Secara automatik di reject
    - Penyertaan akan bermula pada 13th April 2009 sehingga 18th April 2009 tepat pukul 12 malam. Lepas tue ape2 yg korang buat tidak akan diambil kira.
    Entry yang perlu korang komen:
    - Ops Pregnant Ke..???
    - Woi..!! Exam Dah Dekat
    - Tatkala Naga Mengaum
    - Ku Mencari, Mu mencari
    - Paaannnnjjjaaaannnnngggggggg
    - Sikit-Sikit Bibik Jugak Yg Kena
    - Adakah Anda Pengikut Hantu Ku
    - Aku di FaceBook Kan
    - Tidur Memeta Je Ko Ek
    -Gambar Bro Framestone Yang X Hensem
    - My Project Paper for International Conference
    - Korang Perasan X Seluar Dalam Korang Tue....??
    Entry len pun korang tetap leh komen..Cuma komen tersebut tidak akan di ambil kira untuk memastikan kemenangan korang.

    Lagi satu
    tip untuk korang la kan.. elok korang bg feedback pada komen2 blogger yang len. mana tahu komen anda akan menjadi komen yang menarik ataupun ianya meningkatkan populariti anda. Siapa tahu kan..semuanya berkaitan dengan luck anda

    ....so aper lagi, join atau tak ???

    0 komen...: