Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Tuesday, May 4, 2010

    :: Kisah Bulan Lepas ::

    Sudah lama aku tak update blog aku, byk cerita yang tertinggal, hehehe, nak kata busy, buat2 busy, bulan lepas aku banyak bergerak ke sana ke mari, bulan lepas rasa pecah rekod aku kuo ofis, dan hujung minggu aku pi jalan2 makan angin, hehehe...

    Minggu Pertama (05-11 April)
    Aku banyak menghabiskan masa aku di ofis pada minggu tersebut tetapi hari Jumaat aku bercuti di Putrajaya, sempat tonton "Clash of The Titans" dan hujung minggu tersebut aku berkonvoi ke Muar dengan Kelab Myvians dan pas 2 aku singgah Jasin, melawat si Along, tak psl2 di ajak aku berjalan2 kat Bandar Melaka, sampai kul 1 pagi aku pusing balik Jasin, esok aku pulang Putrajaya, ikut jalan lama, Jasin ke Putrajaya, melalui Rembau dan Nilai, seronok cuci mata...

    Minggu Kedua (12-18 April)
    Minggu tersebut aku lepak kat ofis dan kemudian pi kursus sehari tak sehari pun, tengahari cabut balik, hahaha, ada org mcm 2, tapi weekend aku pi PC FAIR, kat KLCC, sambil berjalan + tengok movie "How To Train Your Dragon", yang lawak title cerita nie kuo last citer, time credit, btl2 ajar nie, hehehe, aku pi Datuk Keramat, rindu sangat tempat 2, sempat minum air buah c2 jap.....

    Minggu Ketiga (19-25 April)
    Minggu tersebut paling busy, aku langsung tak lekat kat ofis, first day this week aku pi mesyuarat kat JPV, esoknya aku ambik cuti sehari, pi Tg Malim>>Nilai>>KL>>Tg Malim, penat sangat2, tetapi seronok sangat2, aku sangat gembira pada hari tersebut, hari Rabu plak, ade meeting dalaman dan pembentangan produk dari local bank, Khamis ade mesyuarat dan Jumaat pi Shah Alam, aku betul2 fed-up ms 2, x nk citer panjang psl 2, Sabtu plak aku singgah tgk bola Myvians vs Honda, akhirnya Myvians menang jugak, tak sia2 aku datang malam 2, sambil aku ambil sticker roadtax jap, dan Ahad aku join gerakan BACA@LRT : BERI,
    kul 10 pg aku terpacak kat LRT Pasar Seni, tunggu geng RAMFC, pas 2 aku kene interview oleh ASTRO AWANI, masuk lg tv, hehehe, pas 2 gerak ke KLCC, derma 2 buah buku kat Kinokuniya, pas 2 aku bertukar-tukar buku, aku dapat 3 buah buku baru, tapi biler aku nak baca nie, hehehe, thanks tau, pas 2 aku lepak dengan RAMians, sampai kul 6 petang kat c2, pas 2 balik dan tido, zzzzz....

    Minggu Keempat (26 April - 01 Mei)
    Hari Isnin aku pi meeting kat Shah Alam, oleh kerana meeting abis lambat, aku singgah Bukit Raja, tonton "LOSERS", best siot citer 2, btl2 smart, pas nie kene tgk "The A-Team" plak, esoknya aku pi cari produk usahawan untuk hantar ke KL, kemudian ada meeting lagi, bosan sgh, tapi seronok, hujung minggu 2, aku lepak bersama MYVIans, sambutan B-Day April kat Seri Kembangan dan Program Amal 1 Malaysia kat Puchong, aku btl2 enjoy, dan ilang problem aku sekejap, berseronok dan bermal, hehehe, walaupun poket aku nak hampir kosong, hehehe..

    Dah abis citer bulan lepas, bulan nie x tahu la aper terjadi, hehehe, tapi hujung minggu nie aku balik kampung bersama tunangku tersayang + kakak aku sayang jugak, aper terjadi 5 bulan lagi, entah la...

    -ENd

    post signature

    2 komen...:

    Aanis Kamaruzaman said...

    wahhh...
    biler nk kawen???
    =)

    sahromnasrudin said...

    wah..seronok la bro bulan lepas..bro, nak cari tayar baik punya area klang kat kedai mane erk? ada suggestion