Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Friday, May 14, 2010

    :: Entahlah ::

    Minggu ini aku terasa lambat bergerak, dari Isnin ke hari ini (Jumaat), entahlah, kerja-kerja ofis berjalan mcm biasa, tetapi satu, dua perkara membuat aku x de menghabis kerja aku, walaupun blh siap pada minggu ini, entahlah, hujung minggu lepas aku pulang terengganu, menolong menyiapkan umah family aku, untuk persediaan majlis perkahwinan kakak aku yang akan berlangsung pada awal bulan Jun nanti, kitaorang setakat mengecat kembali dinding-dinding umah aku, tukar kaler yang lebih ceria, hahaha, ye la 2, time nak beli cat kat kedai, sempat lagi bergaduh 3beradik, nak pilih kaler aper, hehehe, keadaan kakak sulung aku beransur pulih, masa aku pi bw Kak Na pi KB, berjumpa doktor, sempat berseloroh mengatakan my sis dah ok 2, masa jumpa dulu sekali, asyik sebut sakit jer, hahaha, sekarang nie dah blh senyum, doktor menasihatkan jangan buat kerja berat2, so kitaorg cakap time kenduri nanti, duduk diam2, salam dgn org, ambik duit dan bg cenderahati, apa2 pun aku sangat happy dengan perubahan Kak Na aku nie.

    Sekarang ini aku mahu fokus sesuatu, mungkin lepas kenduri kahwin kakak aku nie, aku perlu bergerak lebih pantas, tunang aku dah selamat di kampung, sekarang nak bersedia nak buat Latihan Industri di salah sebuah sekolah menengah di Kuala Terengganu, pada mula beliau memohon di sini tapi tak boleh, pas 2 mintak kampung, pun x leh, kemudian KB, pun x leh, last kali, dapat kat kampung, 2 pun tahu pada Jumaat lepas, time aku ambik beliau di kolej, aku sangat gembira, tetapi plan aku sedikit berubah, apa2 pun ia masih berjalan mcm biasa.

    Sekarang aku mahu kembali kehidupan aku normal balik

    2 komen...:

    Aanis Kamaruzaman said...

    wow! sdh bertunang rupanya... tahniah!!! (wlpn lmbt wish)..
    bilakah akan disatukan????

    sahromnasrudin said...

    semoga segala urusan dipermudahkan...