Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Tuesday, May 18, 2010

    :: Aku Ada Video Adegan Seks Ustazah di Asrama Pelajar (KOSMO) ::

    Saja aku buat gempak tajuk entry kat atas, kasi korang klik capaian blog aku hari ini, sebab  video ini ramai yang mencari, hehehe, so hari ini, aku membuat carian kat Google mengenai artikel Kosmo hari ini,sememangnya isu ini banyak menarik perhatian umat manusia di bumi Malaysia, hampir kebanyakkan para blogger review atau ambik bulat dari Kosmo, tak lupa jgk kepada forum-forum yang membincangkan isu ini, boleh mencapai 25 mukasurat perbincangan, wow, terima kasih kepada diaorang

    Semasa aku membuat carian yang mencapai 80,000 capaian dengan menggunakan kata kunci "******* kosmo", bermacam-macam penemuan aku jumpai, antaranya muat turun video tersebut, salah satu laman web yang terlibat kegiatan tersebut telah membuat nota kaki ini


    Dari mana sumber ini, aku tak nak nyatakan, korang cari sendiri la, lagipun benda masih panas lagi, sebelum 2 aku bagi peringatan sikit, laman web ini mengaut keuntungan kerana kalu nak tengok, kene bayar la, pandai2 korang nak cari free, mcm aku promosi la, so hati-hati la korang...

    Sebelum mengakhiri entry ini, aku ingin memberitahu ini semua adalah isu semasa yang hangat tetapi sementara, aku rasa pagi esok mesti Kosmo review isu ini balik, mengambil pandangan orang ramai, org kata "follow up story", dengan ini aku akhiri dengan pandangan seorang blogger ini

     

    1 komen...:

    sahromnasrudin said...

    bro, nafsu tidak mengenal sesiapa..pak haji pun bole terbang kopiahnya tgk anak dara tengah tunggu bas tepi jalan huhuhuh