Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Wednesday, January 6, 2010

    " My 1st entry in 2010 "

    Salam 1 Malaysia

    Sejak malam tahun baru sehingga malam nie, aku sibuk memanjang, aku pun naik hairan jugak, orang lain duk goyang kaki pikir azam baru, aku plak, mmg x ade azam, terus buat yang melambak-lambak nie, aku ingat dalam 2 minggu nie, siap la keje aku nie (sbnrnya sebahagian kecil keje aku), blm lagi bala besar bakal menimpa nanti, adus, oleh demikian cepat2 siap keje wei....

    Tiba2 jer, aku blur jap aper lagi aku nak tulis blog aku nie, bkn aper aku mulai pikir2 knp aku buka blog nie, nk orang lain baca, berapa kerat yg baca, itu pun aku kenal orangnya, bak kata orang putih, silent reader katanya, nk kata follower aku ramai, hanya 14 orang jer, itu pun bkn kenal aku pun, tapi aper2 pun thanks sbb jd followers blog aku nie, entah la, aku sendiri pun tak tahu aper angin buat aku buka blog nie, yang pasti bukan angin sum-sum, aku cuma seronok baca blog orang lain ( serta sempat komen mana2 entry ).....

    Sekarang nie, aku dah malas aktif dalam Facebook, sampai aku dah deactived account Facebook ( hanya bertahan 3 hari 2.5 malam), last2 aku delete semua game2 dalam Facebook, dan tak melayan permintaan kawan2 FB, just update status (kl rajin), komen ( tgk mood jgk ), sbb aku kekal dlm FB lagi, psl nk contact kwn2 sng, itu jer.....

    Aku dah menambah widget baru dalam blog aku nie, status @ Twitter, kira ok 2, cantik skit, lagipun Twitter nie sangat ringkas, x pyh nk pening kepala nk main game, atau siapa dia, just follow, kl x nk tahu tweet dia, just unfollow jer....

    Ok lah, aku dah merapu ke tahap kebosanan, kalu ade masa lagi, aku merapu lagi.....




    post signature

    2 komen...:

    sahromnasrudin said...

    bro, tulis blog utk meluahkan idea..hrp2 dpt bermanfaat kpd org lain..ape pun yg kite buat, biarlah kiter menyumbang sesuatu kpd pembangunan masyarakat secara umumnya..

    n.u.r.u.l f.a.r.h.a.n.a said...

    sy pu bc blog ni...bukan awak kenal pun...hu,hu