Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Friday, January 8, 2010

    :: Food and Food ::

    Tadi aku buka my phone dan tgk gambar mana2 patut delete, full memory sangat, cari card reader tp x jumpa, baru teringat my bos pinjam , alamak mcm maner nie, last2 jumpa wayar extension phone-to-PC, aper lagi transfer la, byk2 gambar ade dua keping aku simpan lagi, aku just tulis aper patut....



    Memang menyelerakan, terbanyak 'bahan-bahan' nya, baik aku mintak air laici-kang, tapi ABC nie kira ok la, aku nie suka order ABC, x kisah tengahari atau tengah malam pun, aku suka sangat ABC, tapi aku suka tgk ABC nie, cara ia buat, and bahan2 nyer untuk di buang dalam perut aku (hehehe), aper2 pun aku bagi 3 bintang jer, kalu nk try pi cari Zazura Cafe kat IM Kuantan...(tlg promote skit jer)




    Aku terjumpa this food with my fiance kat pasaraya around Tg Malim, kenangan time sekolah rendah kembali lagi, dulu2 masa balik sekolah, aku pasti singgah kedai Apek (dah meninggal org tua 2), beli biskut nie, dulu aku beli satu jer, buat makan sblm sampai umah (my scool to my house = 5 km ), penat wei, 2 pun naik basikal, hehehe, apa2 pun aku suka sangat memory itu ;)



    post signature

    1 komen...:

    sahromnasrudin said...

    Abc tue awat tinggi sgt..hang nie kalah KLCC tau...selangor menang sumbangsih la..berpesta la org Sungai Besar erk..