Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Tuesday, December 1, 2009

    :: entah la ::



    Entah la, kenapa hari nie aku betul2 berat buka mulut ( tak bersembang), malas giler nk bercakap, pas 2 my big boss go overseas (dekat jer, naik feri pun lepas), jahat sungguh mulut aku, sepanjang pagi nie, aku betul2 x de mood, jawab call mcm 2 jugak, cakap dgn org mcm 2 jgk, last2 buka Facebook & Twitter, update aper patut, kemudian sibuk diri sign buku bajak sambil buka forum myvians (baru aktif 2 3 bulan)....

    Tengahari td geng2 parit satu buat majlis doa selamat, aku pi la, sambil mengacau aper patut, tapi pun x de mood, so petang nie aku nk siap sain-menyain buku bajak, orang shah alam dah tanya, biler nk antar buku, mungkin minggu nie, tapi my bos x de plak, nk buat pelepasan buku2 tersebut, so aku kene mencari idea untuk membuat silap mata...


    Kupon racun lagi la banyak sign, mungkin aku boleh selesai kn dlm 2 minggu nie, org2 sana dah bising, biler nk siap nie, fikiran aku amatlah terganggu sekali, pas 2 plak nk memikir utk projek weekend, masalah nyer aku x de org nk tlg aku, penat penat penat....


    Entah la....

    post signature

    2 komen...:

    ARNI YUSNITA AHMAD said...

    hi kamu yg slalu menjenguk blog saya!!

    m.k.z.e said...

    yup saya selalu menjelajah blog kamu !!!