Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Thursday, December 3, 2009

    :: busy man ::

    Semasa entry ini upload dalam blog, aku mungkin sekarang berada suatu tempat di mana nak main tenet pun x bole, hehee, banyak perkara perlu setel dalam bulan Disember ini, lagi2 dah akhir tahun, nk perabis bajet la, pi sini pi situ, ambik cuti, closing account, tapi aper yg penting, mengisi Borang Penilaian Prestasi, woi penat nya, aku dah separuh clear keje aku pasal pembajakan, pengapuran dah clear pun, yang lain masih dalam proses, bulan ini jugak adalah ulang tahun ke 21 chek aku meninggalkan aku, so sad, tapi aku terus berjuang untuk hidup, aper lagi, terlupa plak, bulan ini jugak bulan kelahiran aku yang ke ........., syyyhhhhhh, so gembira selalu...


    post signature

    1 komen...:

    sahromnasrudin said...

    bro, buatla ekspo kat tempat hang..tolong usahawan kiter pasarkan produk diorang..bro tak turun melaka ke??ada SDSI kat citu kan