Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Friday, August 20, 2010

    Tension + Boring



    Lama giler aku tak menulis dalam blog aku nie. Bukan apa bila aku tekan new post kat Firefox. Lama giler loading. Last2 aku pasang Chrome. Laju skit, pas 2 forum Myvians buat hal, x leh masuk melalui Firefox @ Chrome, asyik loading jer. Jalan penyelesaian pakai la Explorer jer.

    Sedar tak sedar, dah masuk minggu kedua bulan puasa ini, aku rasa mcm biasa jer. Mungkin aku terlau sibuk dengan kerja seharian. Aku ingat minggu depan nak relax jap, menyiapkan kerja-kerja tertangguh tetapi ada lawatan pemantauan daripada pihak kementerian. Aku Sangat TAK Gembira. Tapi nak buat mcm mana kn, KERJA kn.

    Sekarang ini aku sibuk tandatangan borang2 lama, adalah lebih kurang 6K borang, bos aku kata kene setel sebelum cuti raya, OMG, penat jari-jemari nak sign nie, hehehe. Apa2 pun aku kene kerja lebih masa nie tapi tak claim pun (baik tak aku).

    Sekarang aku sangat risau satu perkara sahaja iaitu _ _ _ _. Aku berharap ia boleh setel sebelum tarikh tersebut. Amin

    Oklah, aku nak sambung kerja balik, nanti bos nampak, katanya asyik blogging jer

    - SAMB -

    1 komen...:

    Aanis Kamaruzaman said...

    lame btol blog ni menyepi