Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Wednesday, April 14, 2010

    :: Re-post "En AA.. saye mau alamat emel kamu.. =p" ::

    Tadi aku kuo jap, melayan desk officer dari Shah Alam, pasal check bangunan baru siap minggu lepas, sblm 2 aku sempat blog walking jap, sempat aku komen blog rakan2 jap, selepas 3 jam, aku tgk dashboard blog aku nie, ade entry mention nama aku, entry mcm kat bwh nie...

    "ahahah... nape post entry camni??? sebab da takde care lain nak contact.. huhuh... tak de simpan alamat emel en AA.. enpon tak bawak.. chat kat emel pown tak bley.. bley anta emel, tapi tak de alamat.. arg.."
    Kesian rakan aku sorang nie, nk berhubung org pun pyh, nk on FB dan YM kat ofis kene block, nk msj guna HP, tertinggal umah plak, nk emel plak, tak tahu alamat email plak, cian sungguh.....

    Moral of the story : Lu Fikir Sendiri la....

    post signature

    1 komen...:

    Rifqah said...

    erk.. memang malang sungguh nasib budak ituh.. heheh.. tp hari ni da ok skit.. da bley chat, bley blogwalking.. tp fb still ta bley.. hm.. da bley check emel pown da kire besykur gk nih.. owh.. heheh.. hr ni tak tinggl enpon da.. hehehe

    hm.. rse nye opis ni tgh upgrade web la.. tu yang intenet lembab jek.. hr ni da ok sket.. tapi x dpt on9 lme2.. ade meeting.. huhu..