Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Monday, April 5, 2010

    :: Kisah Satu Hari Di Dalam Alam Maya ::



    Hari ini aku banyak rjalan-jalan di dalam dunia maya, kisah pagi tadi banyak citer pasal ABPBH, Formula One Malaysia macam kurang jer, aper2 pun tahniah untuk Datuk Siti Nurhaliza. yang lain pun sama jgk, tak banyak berubah, ada kali pertama menang, sampai gugup nk beri ucapan, aper2 pun tahniah kepada semua pemenang....

    Kisah seterusnya, adalah insan ini sangat popular untuk hari ini, mungkin reader dah tahu ataupun buat2 tak tahu, aper2 pun he became so popular today, name the guy is Rafiqin Darwisy, siap group sendiri, aku x nk citer panjang pun, cuma kite renung kembali, kita umat terakhir di muka bumi ini.......


    Kisah terakhir.....
     

    1 komen...:

    Indah Hairani said...

    Salam sdr.
    Makasih kerana sudi kunjung anjung blog Pena IH..salam puisi dari saya.