Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Tuesday, July 28, 2009

    :: menjenguk aper yang patut ::

    Sudah lama aku x update my entry, kesibukan amat sangat, sampai PC kat ofis x sempat buka pun, sekarang nie musim pemasaran padi bermula, kemudian x pasal2 aku jd mangsa keadaan plak, bos aku pi outstation time mcm nie, aku kene jaga ofis, dah 2 kene sign cek plak, mahal jgk sign aku nie, hehehehe, padahal baru ari nie aku start sign cek, rasa2 +- round RM 50,000.00 aku dah sign, tapi ia adalah satu tanggungjawab sangat berat, silap2 ari bulan, SPRM yang jumpa aku nti, mintak jauh pasal hal 2, bulan OGOS sudah hampir, macam dateline menjerat leher aku, x tahu knp, aku perlu membuat keputusan muktamad pada bulan tersebut, aku memerlukan keyakinan diri ku kembali, tapi aku terasa macam hilang dari jasad aku sekarang, why? aku entah, end of August month, aku pasti aper jua keputusan aku nanti dapat memberi kebahagiaan ( ye ke), entah, wait to see so far....

    post signature

    0 komen...: