Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Thursday, July 2, 2009

    lost memory or old memory

    Hari ini aku datang lambat skit masuk ofis, my bos pg2 dah cari aku, tp aku lupa nk ngadap bos aku pg2, hehehe, masa 2 dah lapar sangat, pi sarapan dulu, x pernah aku sarapan pagi2, mgkn malam td kebuluran kot, hehehe, pagi tadi banyak perkara aku dah settel kn, biler msk tengahari, aku mula blur skit, mula merapu bt keje, pas 2 ade supplier ajak makan kat RIMBA, masa 2 dah kelaparan tahap bergendang-gendang la, aku pulun banyak2, makan landak, ayam rimba, baung dan kijang, siap jilat jari 2.....

    Pas 2, masuk ofis, semangat menyambung kerja2 yang tertangguh, datang pulak sumbangan minum petang yang ditaja oleh bahagian aku (sbnrnya makanan dr program x jd ari nie), hehehe, batai lagi, and then akak2 ofis bw kain pasang utk dibuat pakaian utk program CERIA utk minggu depan, nampak gaya x buat keje pas 2.....

    Pas waktu ofis, sambil bt keje, sambil buka laman sosial aper patut, aku terjumpa somebody yang aku kenal, aku saje add jer kat YM, masa nk balik td, dia online, aper lg chit-chat sekejap (ye la 2, hampir sejam jgk, hahaha), perbualan dgn dia membuat aku ingat memory lama, kelakar jgk bila dia time dulu2 panggil aku "samurai", bocor rahsia 2, hahaha, bkn aper, aku mcm gelak jer, nasib baik panggil samurai, kl king kong, mcm maner 2, walaupun mcm maner aku nk promote skit dia punye blog (http://teratakaanis.blogspot.com/), jangan marah tau....

    Aku esok agak sibuk skit, kene siapkan kerja jgk sbb ari sabtu nie aku kene pergi putrajaya dan melaka, penat weh, kalu sempat siap laporan utk minggu depan, hm..........

    post signature

    1 komen...:

    Aanis said...

    muahaha~ x yah r dok promote2.. blog kite xde mende pon. x mcm blog abg samurai...