Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Monday, June 22, 2009

    ketuk keyboard lagi .....

    Ari nie, aku kembali berkerja seperti biasa, ambik holiday yang lama di kampung, aku ingat kat kampung, boleh lah aku nk bt aktiviti mcm biasa bila pulang kat kamapung nie, tapi aku jatuh sakit (deman la), x bangun 2 hari tau, tapi takper, aku sempat makan cucur undang (my fevret aku), sampai jer kat trg, terus aku pi pasar chabang, beli RM 2, banyak 2, sampai umah, aku pulun2 abis-abisan, heheheheheh, aku gembira berada di kampung, ilang my prob everthing, tapi balik sini plak, bertimbun-timbun masalah yang datang, walau pun aper berlaku nanti dan akan datang, think different !!!!


    post signature

    0 komen...: