Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Thursday, May 21, 2009

    selepas mesyuarat pengurusan

    Pagi2 masuk kerja, dah dengar cerita kurang enak, perkataan 'TAK TAHU' sebagai mainan, tapi cuma sementara saje, kadang2 mesyuarat nie ibarat sidang parlimen tapi tiada lintas langsung pun... banyak perkara yang perlu dikaji dan ambil tindakan... kadangkala aku terpikir setiap kali mesyuarat ade jer cerita lama dan new story, tapi satu perkara atau (gosip kot) yang aku pikir x sepatutnya dimasukkan dalam mesyuarat td, nak masuk hal2 lain pun x boleh, kira off record nie, cuma aku tertanya-tanya sekiranya seseorang tersebut (mksd aku org bawahan kita la) ade masalah peribadi (ataupun kehidupan sosial) tapi kerja dia ok, membantu kerja2 lain, tapi kita masuk campur dalam masalah peribadi, ade patut ker.... entah la... aku sendiri x paham, nie org kata jaga kain org lain nie... tapi aku bagi pendapat jugak perkara tersebut x patut dicampur aduk pun... tapi kehidupan kita mmg terjadi macam 2, berlaku pertindihan kerja & sosial.... bak kata nabil 'lu pikir sendiri'

    0 komen...: