Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Monday, November 9, 2009

    :: kalu la aku ade TWINS ::

    Hari ini aku begitu malas memulakan kerja, al-maklum la busy sepanjang weekend yg lepas dengan mini-MAHA, so pagi2 cari KOSMO and reading it, aku amat tertarik muka depan sisipan STAilo " KEMBAR", sepanjang aku menjaga booth pameran kat mini-MAHA baru ini, aku terjumpa ramai pasangan twins ini (x silap aku ade 10 couple-sempat lagi mengira), ade couple gurlz and boyz , tapi aku x sempat snap gambar diaorang, kalu ade nti, aku update entry ini lagi, aku bukan aper sangat, aku tertarik dengan TWINS ini, masa zaman sekolah menengah dulu, ade 2 couple, 1 seiras (boyz) dan satu lagi x seiras (boyz and girlz), si couple boyz ini ramai peminat jgk, tapi sekarang ini sorang 2 dah kahwin dan seorang lagi masih mencari lagi kot, kadang2 biler kite tengok TWINS ini memang seronok, lagi2 kanak-kanak, kl dewasa mmg payah skit, jarang jumpa bersama, biler kite jumpa kembar ini, takut tersilap, aku terkene sekali, pernah aku menegur sorang akak kat luo sekolah, rupanya si kembar nya yg sekolah lain, pakaian pun hampir sama, kalu muka 2, x de beza, siap jerawat kat tempat sama, hehehe, jangan mare, kite akui pasangan kembar amnya banyak berkongsi persamaan, x kisah dr segi pakaian hingga kerjaya, tapi time kahwin mcm maner ???, so jangan silap pengantin sudah, hehehe, ok lah kl ade pendapat pasal TWINS dan sewaktu dengan nya, sila-sila kan la



    dulu aku minat Oslen TWINS ini (sekarang kureng skit)


    tapi yg nie bukan TWINS, just name of duo popular HK

    post signature

    0 komen...: