Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

amarul aman @ Twitter

    follow me on Twitter

    Wednesday, August 26, 2009

    :: satu keputusan yang silap ::

    Setelah 2 hari bercuti di kampung, aku hari nie masuk keje la, banyak perkara perlu dibereskan, aku dengan mood paling relax memulakan kerja aku, akan tetapi aku terima beberapa arahan kurang enak, esok special board meeting, aper benda pengerusi aku nak, yang aku x tahan nyer ia mengenai bahagian aku, aku dah prepare pun sblm nie tapi tiada finale report, so aku buat la aper patut, sedang aku telah memikirkan mcm maner nk present to my chairman 2morrow morning, ade seorang insan nie jumpa aku, dengan muka sedih dan kecian, dia menceritakan masalah dia, aku plak tengah pening pasal laporan, aku boleh memberikan 'harapan' dengan memberikan satu keputusan yang silap bagi aku, sepatutnya aku patut berkeras x memberikan harapan mcm 2 kpd dia, tapi my heart very soft, very soft, pas 2 aku jd tension sebentar, sehingga aku lari dari ofis sementara waktu, biler aku pulang ke ofis balik, my bos called me, bincang pasal esok, aku cuba menerangkan keadaan sebenar bahagian aku tapi aku rs bos mungkin x faham jgk, hampir2 bertekak dengan bos, akan tetapi primary problem aku blm selesai lagi, aku memang belum jumpa penyelesaian nya lagi, entah lah, sampai x de mood balik ke umah, untuk berbuka puasa, just beli air, ketika hatiku rusning, ade call masuk, just utk peringatkan diri aku nie, bawa la berehat, ok, aku pun x de mood nk luad aper lg.

    post signature

    1 komen...:

    DNora said...

    tiada siapa yang dapat lari dari masalah tempat kerja.. so, cari jalan penyelesaian yang terbaik walau pun terpaksa menarik balik keputusan yang telah dibuat.. moga orang lain juga masalah yang dihadapi.. yang penting keceriaan mesti di teruskan..